DOŽIVETJA

Oddih sproščenosti in novih doživetij v osrčju neokrnjene narave in bogate zgodovine na prehodu Krasa v Ljubljansko barje.

Oddih pri nas izkoristite za ribolov in muharjenje, poletno osvežitev na bližnjih jezerih in izletniških točkah (Podpeč, Star maln) in za pohodništvo (Rakitna, Krim, Planina).


V neposredni bližini hotela najdete Tehniški muzej Slovenije, ki je največji slovenski muzej in kjer si lahko ogledate neprecenljive zbirke kulturne dediščine.

Posestvo obkroža Ljubljansko barje in okoliški hribi, ki nudijo veliko možnosti za sproščeno in aktivno preživljanje prostega časa. Prisegamo na edinstvena doživetja in občutke, ki jih boste ponesli s seboj.

Gostilna in hotel Bistra se nahajata
tik ob Tehniškem muzeju Slovenije, največjem muzeju na naših tleh, ki skriva neprecenljive zbirke. Tu je tudi eden od 3 izvirov reke Ljubljanice, imenovan Bistra, ki navduši z izjemno slikovitostjo in čudežnostjo kraške pokrajine.

Po duši smo ljubitelji narave in
živali, zato smo v sodelovanju z lovsko družino razvili prav posebno doživetje: opazovanje medveda in spoznavanje jelena. Ogledi potekajo organizirano v neokrnjenih notranjskih gozdovih Slovenije. Informacije in rezervacije:www.bearsandwildlife.si

Bistra je oaza predajanja zgodovini in naravi ter spoznavanju utripa, ki ga nudi okolica.

SPLETNA TRGOVINA
?